En höstlista

 

2016-10-03_08-01-36

 

Beskriv din höst i tre ord. Full av blommor.


Vad är det bästa/sämsta med hösten? Det bästa är nog det där att det blir som en ny start. Som nyår fast inte lika krystat. Och mysiga hemmakvällar såklart med tända ljus och rödvin. Det sämsta är nog hur kallt det faktist kan vara, speciellt om morgnarna. Det kommer som en chock varje år. En annan bra grej är alla goda frukter som är i säsong! 


Hur höstmyser du? Läs ovan. Eventuellt med någon annan dryck som typ äppelmust och något snacks till någon bra serie.


Dina 3 bästa hösttips - alla kategorier? Ta in naturen! Plocka knallröda nypon, färgglada löv, kastanjer och pumpor och pynta fint hemma. Rensa hemmet och garderoben. Plocka svamp och frys in!

 

P9100962

 

Hur ser din höstoutfit ut? Som typ alltid, jeans, kängor, någon topp och kimono. Jag plussar på en stor halsduk på hösten bara.


Vad har du på TO-DO listan just nu? Skriva och skicka in nästa examensplan. Och klippa Klimpens klor. Säg det många gånger efter varandra hörni! 


Några tips på hur man botar höstdeppigheten? Försök inte ta på dig mera än du påriktigt orkar med, drick massa vitaminproppade smoothies och boka in en resa om möjligt så att du har något riktigt kul att se fram emot.


Vad är två nya grejer du vill lära dig i höst? Jag vill lära mig bättre yoga och hur man påriktigt andas. Och så vill jag lära mig laga brudbuketter i traditionell teknik.


Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film? Narcos, Dexter och Stranger Things. Har också börjat frossa i olika youtubers. Älskar Helen Torsgårdens vloggar, hon har så många mysiga djur! 


Topp tre favoritdrycker i höst? Citronvatten, rödvin och äppelmust.


Vad är den höstigaste maträtten? Kronärtskocka med citron och vitlökssmör! 


Var hänger du helst under helgen? Hemma i soffan eller på något trevligt café här i Vasa. Älskar Raawka.

 

P9180179


Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden? Jag har faktiskt lite planer för en vinter/vårresa men det är inget som är fastspikat än. Men den inkluderar sol, palmer, smoothies och yoga. 


Hur förbereder du dig för vintern? Som sagt, försöker ha en resa inplanerad och bunkrar upp med varma kläder. Inhandlar vitaminer och tillskott för att förebygga tröttheten som ofta kryper sig på vid mörkare tider.