Skyltning och visuell marknadsföring

 

Har haft en så sjukt kul och inspirerande skolvecka! Äntligen säger jag! Vi har fått nya lärare då vår förra slutade och helt ärligt har det inte känts helt hundra för mig. Det är ju inte deras fel men man har ju krav på kvaliteten på utbildningen då den inte är gratis precis, och då förväntningarna inte uppnås känns det ju bara blä. Hoppas det fixar sig nu framöver för jag vill ju det här så himla mycket. 

Hur som helst så hade vi visuell marknadsföring och skyltning på schemat och det var så sjukt jäkla roligt! Fick också bra feedback på allt jag gjorde så det kändes kul då jag har lite funderat på att också ta någon utbildning inom inredning efter detta. Känner mig helt matt och tom nu av att det bara har sprutat ut inspiration och idéer i flera dagar. Första dagen gjorde vi ett skyltfönster i par men det fick jag ingen bild på då solen bländade så mycket, men alla individuella arbeten har jag fotat såklart. Dock är det telefonbilder då jag glömt att ta med kameran såklart men tur så är detta ingen fotoblogg hehe.

 

Första skyltningen med temat vår. Tänkte lite trädgård, blommande kvistar och videkissor. Vi hade hela dagen på oss och fick även uppgiften på förhand så man hann planera lite före vi satte igång.

 

En uppgift som vi skulle göra på 1 h. Istället för skyltfönster skulle det vara som ett bord/blickfång i butiken. Blev lite glas/kaktustema.

 

I vår sista uppgift som också skulle göras på 1 h så kände jag att jag ville göra något helt annat än tidigare. Blev ett litet modernare och stiligare "fönster" som inte alls är min egen stil men det är ju alltid bra att utmana sig själv lite. Man kommer ju inte bara jobba med material man gillar i framtiden heller. 

Imorgon är sista skoldagen före det blir långhelg med lite lugnt födelsedagsfiras (fyller hela 22 år!).

Kommentarer (2)
Jag blev minst sagt lite förvånad över lärarvalet efter Owe.. :I
Sandra N16.04.16 kl. 13:05
Skyltning är jättekul! Snyggt blev det!
Hoppas det blir bättre på utbildningsfronten. Jobbigt när det strulas.
Kitty17.04.16 kl. 23:11
Ja verkligen superkul! Tack! :)
21.04.16 21:36