Andra veckan

 

Åter en skolvecka har gått. Dagarna går så sjukt fort! Här ovanför är ännu ett runt arrangemang jag gjort som vi fick som uppgift. Det blev en grön och spretig historia. (Som sagt så älskar jag spret.) Jag ser och känner redan en stor förbättring från mitt förra arbete. Det gäller bara att öva öva öva. Klyschigt men sant är ju att man lär sig av sina misstag. Ofta när Owe påpekar något man kan förbättra och ändra på så ser man ju det själv direkt, kritik är ju himla viktigt för att kunna förbättras. 

Nästa vecka blir sista skolveckan före en 6 veckor lång praktikperiod börjar. Kommer bli spännande! Men mer om det sen. Nu tänkte jag bara njuta av en ledig kväll innan jag hugger in i detdär växtportfoliot.

Kommentarer (1)
Superfin! Vet ju vem jag anlitar att laga bukett om jag nångång gifter mig hehehe =)
Jenni11.02.16 kl. 18:29
Hehehe tack!!<3 :)
11.02.16 18:38