Floristbloggen

Hej alla som läser. Denna blogg kommer vara precis det (och kanske lite till) som rubriken säger, nämligen en floristblogg. Jag har precis flyttat från lilla Ekenäs till Vasa för att börja studera till florist. Bloggen kommer antagligen fungera som en skoldagbok för mig där jag publicerar bilder på binderier och annat som vi gör och kanske några tankar om blomrelaterade grejer och så. Inredning och loppis är också ett stort intresse jag har så sånt lär väl också dyka upp här. Vi får se helt enkelt, men mycket blommor lär det bli nu framöver. 

P1040634

Detta är jag där var jag trivs bäst. I strandskvalpet i ett land där man kan köpa färska kokosnötter för 1 € och där felskrivningar är lika vanligt som kombinationen bastu och öl här hemma. Jag älskar nämligen att resa, det är ju det absolut bästa man kan spendera pengar på.

Efter gymnasiet har jag studerat på folkhögskola, jobbat ett år i blomsteraffär och rest till en massa nya ställen men nu känner jag mig verkligen sugen på att lära mig något nytt. Det ska bli helt sjukt roligt att få börja studera något som jag verkligen är intresserad av. Annat om mig är att jag har en liten kanin som heter Klimpen, en pojkvän som heter Simon och är besatt av Suffeli. Nånej, men Suffeli är gott. Jag hoppas att bloggens innehåll kommer att falla någon annan i smaken än mig själv. 

Kommentarer (1)
Ser fram emot dina inlägg! :)
Silje23.01.16 kl. 20:33
Oj vad kul att du tycker det!
24.01.16 00:31

 

Emma 22 år. Gillar blommor och kaniner. Studerar till florist.